Stella Redovisning AB

Hallå, hallå. Nu är jag tillbaka i egen hög person med ännu ett inlägg som kommer att ta upp det här med att det går att få hjälp med redovisning på Södermalm. Jag har haft lite mycket att stå i för som ni vet har jag startat en inredningsboutique. Det är hur roligt som helst att ha en egen boutique med inredning och jag har fått en stor tillströmning av kunder och det har också inneburit att det har kommit in solida medel i företaget, kontanter, ja, eller det är ju mest digitala siffror, men summan av kardemumman är i alla fall att företaget har haft betydligt mer inkomster än utgifter och jag har för att få ordning på alla räkenskaper tagit hjälp av ett företag inom redovisning på Södermalm som heter Stella Redovisning. Nu får jag lägga all tid i företaget på att göra det som jag är bra på, det är att känna in vad kunderna vill ha, lägga beställningar och förstås vara ansiktet utåt, jag vill vara en riktigt fin ambassadör åt alla kunder som kommer till mig. Jag vill inte gömma mig på ett kontor bakom pärmar med räkenskaper och bokföring och administration, det överlämnar jag till dem som är professionella inom området, och det är verkligen hon som äger och driver det här företaget inom bokföring på Södermalm. Jag kan varmt rekommendera er alla som behöver hjälp med bokföring på Södermalm att vända er till Stella Redovisning. Jag känner flera andra företagare som även dem säger att de är hur nöjda som helst med hjälpen som de får av Stella Redovisning.