Hur ser ditt dröm-badrum ut?

Hej och god förmiddag i solen och värmen, är det inte fantastiskt att våren har kommit även till Motala! Jag blir glad över att dygnet har blivit ljusare och att man kan höra fåglarna kvittra ute. Från det ena till det andra så ska det här inlägget handla om badrum, hur ser ditt dröm-badrum ut? Jag har nyligen fått hjälp med en badrumsrenovering och såg då till att förverkliga mina drömmar, man ska trots allt vara i där varje dag och då ska det inte vara ett rum man bara går in i och gör det mest nödvändiga och sedan skyndar sig ut. Så, använd nu din fantasi och vilket badrum ser du framför dig? Är det ett med ett badkar, dusch, eller bubbelbad? Är det en stor oas med golvvärme, badrockar och badprodukter som doftar apelsin? Eller kanske ett litet badrum med minimal inredning men med en underbar utsikt? Det är det upp till dig att drömma om! Jag hoppas du får inspiration av min renovering och drömmar. På sociala medier har jag lagt ut bilder av mitt eget badrum och bara för att jag tycker att det är det mest fantastiska badrummet kanske inte någon annan hade velat ha det så. 

Vi är alla olika och jag tycker att man ska våga visa det i inredningen. Det gäller alla rum man har i sitt hem. Det vore roligt om ni som har valt en annorlunda inredning mot de flesta andra ville skicka några bilder. Vi har sett nog av alla med moderna möbler och Ikea-design, jag vill se någonting som sticker ut så vad har ni att visa? Det var några tankar om detta och det bästa är att var och en gör som den vill. Ha en underbar dag, alla mina kära läsare, hälsningar Elin i Motala